duminică, februarie 08, 2009

13 Angels


Apas pe Play. Inchid ochii. O voce se misca in jurul capului meu, din ce in ce mai tare. Imi invoca stari, ascunse pana acum in cel mai intunecat colt al mintii. Si deschid ochii...
13 ingeri lovesc ritmat peretii unei pesteri si trezesc bestia care se ascunde in fiecare om. Trezesc furia, mania, obsesiile si le manipuleaza asemeni unor mesteri de papusi. Ascultand "13 Angels" esti tras de fiinte carora le poti vedea doar mainile albe si reci, in acea lume de care iti este cel mai frica. Sa simti melodia inseamna sa traiesti in agonia si extazul ei, sa te simti sub presiune, gata sa explodezi, doar pentru a fi lasat sa respiri, si procesul sa inceapa din nou...si din nou...si din nou.
Cu "First Blood" patrunzi intr-o alta dimensiune. Vocea fiecarui instrument te trage intr-o tornada de senzatii, de la tremurat, la inghetat, pana ajungi sa simti cum incepi sa devii vulnerabil si riffurile sa iti crape fiecare celula de suprafata, toate mastile societatii sa cada si sa se sparga in mii de cioburi...acum sangerezi?
"Fuck them All" este brutal de orgasmica. Renega, refuza, patrunde cu forta, e violenta, si apoi te arunca la pamant asemeni unui lucru nesemnificativ. Se uita la tine cum esti intins pe jos, in lacrimi, cu pumnii inclestati, furios...si vezi doar ura, pentru tot ce insemni ca fiinta josnica si nevrednica. Trezeste-te!
"Preacher" este apogeul. Te-ai trezit. Ai realizat. Acum invata. "Give up the fight, or die..." Melodia este perfecta, simti ca faci cunostinta cu toti demonii tai, care acum s-au trezit in tine. Ce ai de gand sa faci? Ii lasi sa te conduca sau ii conduci tu pe ei? Stau toti adunati in fata ta, invocati de cei 13 ingeri, ai varsat primele picaturi de sange, te-au calcat in picioare, au facut ce au vrut cu tine. Iar tu, acum stai drept in fata lor si esti pregatit sa-i infrunti. Lupta...

Acesta este albumul "13 Angels" de la Betrayer. Este calatoria fiecaruia dintre noi in adancurile psihicului, acolo unde nimeni nu indrazneste sa coboare. Albumul te trage in aceasta lume si te forteaza sa traiesti intens tot ce ai refuzat pana acum. Ai curaj sa faci asta? Asculta-l!

Poti asculta melodiile pe Myspace : www.myspace.com/betrayermetal
Sau mai bine downloadeaza albumul: www.betrayer.go.ro
Enjoy dubiosii mei! Pe mine m-a satisfacut, hehe ;)

ps: Multam Peter pentru experienta avuta prin melodii. La mai mare! :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

scrii frumos.

peter spunea...

La mai mare sa si fie si ma bucur ca ti-am putut provoca indirect anumite trairi. Numai bine si la mai mare:))